Onze locatie op Winkelhaak 77 in Den Haag is de ideale plek om uw zakelijke activiteiten te vestigen. Met diverse ruimtes die regelmatig beschikbaar komen, Of u nu op zoek bent naar een compacte kantoorruimte of een grotere bedrijfsruimte, wij hebben de perfecte optie voor u. 

All-Inclusive Faciliteiten voor Uw Gemak 

Bij Verboon Vastgoed geloven we in het creëren van een comfortabele en efficiënte werkomgeving. Daarom zijn al onze huurprijzen inclusief essentiële faciliteiten, zoals razendsnelle wifi, onbeperkte koffie & thee en regelmatige schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes. Tevens kunt u uw elektrische auto opladen met groene energie van onze eigen zonnepanelen, tegen zeer lage tarieven. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en willen graag een bijdrage leveren aan een groenere toekomst.

Opslagmogelijkheden voor uw bedrijfsbehoeften

Heeft u extra opslagruimte nodig? Geen probleem! Op ons bedrijventerrein bieden wij ook enkele 10-voet en 20-voet opslagcontainers te huur aan, startend vanaf € 99,- per maand. Deze opslagcontainers bieden u de ruimte die u nodig heeft om uw bedrijf soepel te laten draaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over opslagbeperkingen.

Onze locatie op Winkelhaak 77 biedt kamers van 18 m2 tot 60 m2, en indien beschikbaar, kunnen aangrenzende ruimtes worden gecombineerd voor grotere oppervlakten. Wees ervan verzekerd dat ruimtes regelmatig beschikbaar komen, afhankelijk van opzeggingen van huidige huurders

Bent u klaar om de volgende stap te zetten naar uw ideale zakelijke ruimte? Bezoek onze website voor meer informatie en beschikbaarheid. Wij heten u graag welkom en staan klaar om u te assisteren bij het vinden van de perfecte zakelijke ruimte die voldoet aan al uw behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen of om uw interesse te tonen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Website van Verboon Vastgoed