Winkelhaak 77 (momenteel niets beschikbaar)

Verboon verhuurt goedkope kantoorruimte in Den Haag. Verboon verhuurt en beheert kantoorruimte, terreinen, bedrijfsruimtes en opslagruimte.

Een van de locaties is Winkelhaak 77 in Den Haag. Winkelhaak 77 is een schitterend kantoorpand. Ook al is of lijkt alles verhuurd, we krijgen regelmatig ruimtes vrij.

Dus als u niet ‘morgen’ een ruimte nodig heeft, dan heeft het zeker zin om even te komen kijken en een ruimte te reserveren! 

Momenteel hebben we geen ruimtes beschikbaar en ook nog geen opzeggingen. Wel kunnen kunnen we u eventueel op de wachtlijst voor een kantoor- of bedrijfsruimte plaatsen als u geen haast heeft. 

  • Op Schuifmaat 14 en 16 zijn er wellicht nog wel ruimtes vrij. Kijk op de die pagina’s! We hebben op Winkelhaak 77 diverse kamers vanaf 19 m2 tot 75m2 en als naastgelegen ruimtes beschikbaar zijn dan kunnen er meerdere ruimtes gecombineerd worden. Met enige regelmaat komt er iets vrij, maar we zijn wel afhankelijk van opzeggingen van bestaande huurders.
  •  

Bij de huurprijzen is alles (wifi, koffie, tafelvoetbal, schoonmaak algemene ruimtes enz) inbegrepen, er komt alleen BTW bij. Tevens kunt u op eigen terrein ook uw auto elektrisch opladen met stroom van eigen zonnepanelen! We hebben op hetzelfde bedrijventerrein ook nog enkele 20-voet opslagcontainers te huur ca € 148,– ex per maand, dus combinaties zijn mogelijk.

website van Verboon Vastgoed Den Haag