KANTOORRUIMTE HUREN

Voordelen Westvliet Kantoorkamers (Schuifmaat 14, Schuifmaat 16 en Winkelhaak 77)

– huur representatief kantoor inclusief internet (wifi en bedraad internet)
– elektriciteit, verwarming en water inclusief
– schoonmaak van de algemene ruimtes en toiletten inbegrepen
– gratis koffie en thee (*)
– 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk
gratis parkeergelegenheid. Laadpalen voor elektrische auto’s  op eigen terrein

– bedrijfs- en opslagruimtes beschikbaar
– Goede bereikbaarheid vanaf ring Den Haag
– Alles inclusief, maar toch goedkope kantoorkamers

Toelichting

Westvliet-kantoorkamers.nl heeft 3 locaties, Schuifmaat 14, 16 en Winkelhaak 77. Alle locaties bieden flexibele, kleinschalige én goedkope kantoorruimte in Den Haag. Aan de rand van Bedrijventerrein Westvlietweg, in een groene setting met om de hoek golfbaan en weiland, verhuren wij goedkope en schakelbare kantoorruimtes.

De kantoorruimtes die wij verhuren zijn tussen 17m2 en 78 m2. De beschikbare kantoorruimtes bevinden zich op Schuifmaat 14, 16 en de Winkelhaak 77 in Den Haag. De kantoren die wij verhuren zijn ideaal voor ZZP-ers en kleine ondernemingen die zich graag met hoofdzaken willen bezig houden en door ons ontzorgd.

De kantoren zijn bij ons goedkoop. Een voordeel om een kantoorruimte bij ons te huren is de aanwezigheid van netwerkkabels en wifi in het hele pand.

In de huurprijs van onze budget kantoorruimtes in Den Haag zijn de servicekosten inbegrepen. Als u bij ons kantoorkamers huurt, betaalt u niets extra voor internet, elektriciteit, verwarming, water en ook bijvoorbeeld schoonmaak van de toiletten en algemene ruimtes is inclusief. Eenvoudiger en transparanter vindt u nergens kantoorruimte in Den Haag en wijde omgeving!

Huurders treffen bij ons een informele sfeer aan waarin het goed (net)werken is. Op Winkelhaak 77 is het goed vertoeven voor pauze of lunch in de lounge en iedereen kan onbeperkt gebruik maken van, tafelvoetbal gratis koffie en thee.

De kantoorkamer die u huurt is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk middels een persoonlijke toegangsbutton. Uw eigen kantoorkamer(s) kunt u afsluiten met een voor niemand anders toegankelijk slot.

Als er kantoorkamers beschikbaar zijn, kunt u er in de meeste gevallen direct in. Wilt u een grotere kantoorruimte, een kleinere kantoorruimte, verhuizen of stoppen? De opzegtermijn van onze budget kantoorkamers bedraagt te allen tijde nooit meer dan 3 maanden! Dit zijn geen “anti-kraak”ruimtes, dus geen risico dat u snel wordt opgezegd.

Ons kantorencomplex in Den Haag heeft ruime en gratis parkeergelegenheid. Parkeren kan, in volgorde van aankomst, op eigen terrein en als dit vol is dan is er op de openbare weg voldoende parkeergelegenheid. Met een algemene laadpas kunt u ook gebruik maken van onze laadpalen die gevoed worden door onze eigen zonnepanelen.

Opslagruimte huren in Den Haag?
De verhuurder heeft op hetzelfde bedrijventerrein in Den Haag bedrijfs- en opslagruimtes beschikbaar. De mogelijkheden voor opslag van voorraden en goederen in Den Haag zijn dan ook bespreekbaar.

Westvliet Kantoorkamers is goed bereikbaar vanuit Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen en Ypenburg. Op slechts enkele autominuten bereikt u de snelwegen A4, A12 en A13. Ook bedrijventerreinen als Forepark, Plaspoelpolder en Binckhorst zitten “om de hoek”.

Openbaar vervoer: Vanaf station Voorburg zijn de kantoorkamers in een kwartiertje wandelen of 5 minuten fietsen bereikbaar. Vanaf de bushalte op de Prinses Mariannelaan in Voorburg is het ca 10 minuten wandelen naar uw nieuwe kantoor.

Voor lunch, borrel of diner is het oude, gezellige, centrum van Voorburg perfect geschikt en dichtbij.

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact op om vrijblijvend even te komen kijken!

Goedkope kantoorkamer
Goedkope kantoorruimte in Den Haag