Schuifmaat 16, Den Haag kantoorvilla met tuin en atelier/vergaderruimte

Begin 2022 begint de verbouwing van deze bedrijfswoning naar kantoorgebouw. Het pand wordt lekker opgefrist en voorzien van kabelgoten, wifi, apart heren- en damestoilet enz.  Huurder kan nog wensen kenbaar maken voor scheidingswanden of specifieke voorzieningen.
De begane grond meet ongeveer 120 m2 en de 1e verdieping ca 100 m2. Er is een goed toegankelijke, droge kelder van 11 m2 en in de tuin staat een modern, licht, tuinpaviljoen van ca 18m2 welke gebruikt kan worden als atelier, vergaderruimte maar ook als extra werkruimte (2 werkplekken). in de tuin gevarieerde, bloeiende beplanting en bomen die zorgen voor schaduw, beschutting en natuur. De aanwezige, moderne keuken blijft, in overleg met huurder, zitten. Het terras leent zich uitstekend voor de vrijdagmiddagborrel! 

Dit in 2000 onder architectuur gebouwde pand heeft na verbouwing op de begane grond 2 of 3 apart afsluitbare ruimtes en op de 1e verdieping 4 apart afsluitbare ruimtes. In totaal is dit object prima geschikt voor 10 a 14 werkplekken. Een (elektrische) warmtepomp (bj 2020) zorgt voor een duurzame verwarming en een compacte gasketel voor backup en warmwatervoorziening. Vloer- en wandverwarming (dus zonder radiatoren) zorgen voor een aangename warmte. Energie- en waterverbruik worden door verhuurder middels tussenmeters doorbelast, dus lage vaste lasten. Uw medewerkers en bezoekers kunnen parkeren op eigen terrein en er komen laadpalen voor elektrische voertuigen. 

Kunnen we komen kijken of heeft u foto’s?
Omdat de verbouwing nog niet afgerond is hebben we nog geen foto’s van het interieur. De interieurfoto’s op deze pagina zijn daarom slechts voorbeelden. Uiteraard kunnen wij u nog foto’s mailen van de tuin en een terreinplattegrond, maar ook de parkeervakken en laadvoorziening moeten nog gerealiseerd worden. Bij serieuze belangstelling bent u van harte welkom voor een rondleiding zodat u een goede indruk krijgt! 

Wanneer kunnen we er in? 
De bedoeling is om de verbouwing, het aanleggen van de extra parkeerplekken en de aanpassing van de tuin in april 2022 af te ronden. 

Moeten we het hele pand huren, of kunnen we ook alleen een kamer huren?                                                             Wij geven er de voorkeur aan om 1 huurder te vinden die het hele object wil huren. Mocht dat niet lukken dan besluiten wij in april 2022 of we per kamer of verdieping gaan verhuren en of het tuinatelier bijvoorbeeld afzonderlijk kan worden gehuurd. Heeft u belangstelling maar weet u niet of u het rond kunt krijgen dan kunnen wij u eventueel ook nog in contact brengen met geschikte ZZP-ers en bedrijven die als onderhuurder zouden kunnen fungeren. 

Wij willen wel de lusten maar niet de lasten, kan dat?                                                                                                      Uiteraard is dat mogelijk. Verhuurder zorgt niet alleen voor wifi, internet en dergelijke maar kan in overleg ook zorgen voor schoonmaak, glasbewassing, tuinonderhoud, afvoer van oud papier en restafval enzovoort.  

Plattegrond met indeling van de kamers (Begane grond)
Plattegrond met indeling kamers (Eerste verdieping)

schuifmaat16-denhaag-tehuur
goedkope-huur-kamer-denhaag1