Winkelhaak 77 (momenteel niets beschikbaar)

Verboon verhuurt goedkope kantoorruimte in Den Haag. Verboon verhuurt en beheert kantoorruimte, terreinen, bedrijfsruimtes en opslagruimte.

Een van de locaties is Winkelhaak 77 in Den Haag. Winkelhaak 77 is een schitterend kantoorpand. Ook al is of lijkt alles verhuurd, we krijgen regelmatig ruimtes vrij. Dus als u niet 'morgen' een ruimte nodig heeft, dan heeft het zeker zin om even te komen kijken de mogelijkheden te bespreken!

Binnenkort krijgen we unit 7 (30m2) beschikbaar. Ook kunnen kunnen we u eventueel op de wachtlijst voor een andere ruimte plaatsen als u geen haast heeft: 

  • Unit 7 is 5 bij 6 meter en ligt op de 1e verdieping. De huurprijs is € 365,-- excl. BTW.  Momenteel zijn er in verder Winkelhaak 77  helaas geen ruimtes beschikbaar. We hebben diverse kamers vanaf 19 m2 tot 75m2 en als naastgelegen ruimtes beschikbaar zijn dan kunnen er meerdere ruimtes gecombineerd worden. Met enige regelmaat komt er iets vrij, maar momenteel hebben we behalve unit 7 nog geen opzeggingen van bestaande huurders. Wel hebben we op Schuifmaat 14 nog 2 leuke ruimtes van ca 23 m2 te huur. Kijk op de pagina van Schuifmaat 14

Bij de huurprijzen is alles (wifi, koffie, tafelvoetbal, schoonmaak algemene ruimtes enz) inbegrepen, er komt alleen BTW bij. Bij Winkelhaak 77 kunt u uw auto elektrisch opladen met stroom van eigen zonnepanelen!

website van Verboon Vastgoed Den Haag