Schuifmaat 14 heeft goed uitgeruste kantoorkamers die ideaal zijn voor uw zakelijke activiteiten. Hier zijn enkele belangrijke details die u moet weten:

Inclusief internet

Ja, bij Schuifmaat 14 is uw connectiviteit gegarandeerd. Onze kantoorruimte is inclusief internet, zowel via wifi als via netwerkkabels. U kunt naadloos en snel verbonden blijven met het wereldwijde web.

Geen beschikbaarheid?

Indien Schuifmaat 14 momenteel niet beschikbaar is, raden we u aan om ons actuele aanbod te bekijken in onze andere locaties, zoals Winkelhaak 77 en Schuifmaat 16. Klik hier voor het meest recente aanbod en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Flexibiliteit en kansen

Bij ons begrijpen we dat uw behoeften kunnen veranderen. Daarom raden we aan om regelmatig ons verhuuraanbod te bekijken, zowel in Schuifmaat 14 als in andere panden. Als de beschikbare ruimtes momenteel niet aan uw wensen voldoen, geen zorgen. We voegen regelmatig nieuwe mogelijkheden toe, vaak op korte termijn. We nodigen u van harte uit om vrijblijvend langs te komen en te zien wat we te bieden hebben. U kunt zich ook laten plaatsen op onze wachtlijst, zodat we u kunnen informeren zodra er een geschikte ruimte beschikbaar komt.

Schoon en verzorgd

Wij begrijpen het belang van een schone en aangename werkomgeving. Daarom is de huur van onze kantoorkamers inclusief schoonmaakkosten voor de algemene ruimtes en toiletten. 

Plattegrond van onze kamers

Voor uw gemak hebben we plattegronden van de kamers op de begane grond en de eerste verdieping beschikbaar. Zo kunt u een beter beeld krijgen van de beschikbare ruimtes en de indeling ervan.

Plattegrond met kamers (Begane grond)
Plattegrond met kamers (Eerste verdieping)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze kantoorruimtes? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale werkplek die aan al uw wensen voldoet. Welkom bij Schuifmaat 14!

Actuele aanbod van Verboon Vastgoed


Begane grond
Unit A – (21,9m2)
Unit B – (20,7m2)
Unit C – (22,5m2)
Unit D – (22,5m2)
Unit E – keuken / cateringruimte (ca 29m2)
Unit K – (22 m2)
Unit L+M – voorzien van halve tussenwand (45m2)
Unit N – (22 m2)
Unit O – (28,5 m2)

Eerste verdieping
Unit F – (23,8m2)
Unit G+H – (38,8m2) per 1 september beschikbaar
Unit I – (23,8m2)
Unit J – (24,1m2)
Unit P – (20m2)
Unit Q – (31,5)
Unit R+S – (38,8)
Unit T – (20m2)