Schuifmaat 16, Den Haag kantoorvilla met tuin en atelier/vergaderruimte

Deze bedrijfswoning is recent omgebouwd naar kantoorgebouw. Het pand is lekker opgefrist en voorzien van kabelgoten, wifi, apart heren- en damestoilet enz.  
De begane grond meet ongeveer 120 m2 en is inmiddels geheel verhuurd. Unit A (te combineren met B): 55+25m2. Unit C 21m2. De 1e verdieping meet ca 100 m2. Unit E 17 m2 (verhuurd), TE HUUR: unit F 30 m2, unit G 28 m2 (verhuurd) en unit H 17 m2 (verhuurd). De kamers boven zijn voorzien van airconditioning waar een kleine bijdrage voor betaald moet worden.
De kamers F en G kunnen gezamenlijk gebruik maken van het balkon (op het zuidwesten!).

Er is een goed toegankelijke, droge kelder van 11 m2 (unit D, reeds verhuurd). In de tuin staat een modern, licht, tuinpaviljoen (unit i, ook reeds verhuurd) van ca 24m2 welke gebruikt kan worden als atelier, vergaderruimte maar ook als extra werk- en kantoorruimte. In de tuin gevarieerde, bloeiende beplanting en bomen die zorgen voor schaduw, beschutting en natuur. In de tuin is nog een 2e tuinpaviljoen bijgebouwd (ook reeds verhuurd) met dezelfde afmetingen een eigen WC en terras. De tuinpaviljoens zijn voorzien van vloerverwarming en airconditioning! Het terras van het hoofdgebouw leent zich uitstekend voor de vrijdagmiddagborrel! 

Een (elektrische) warmtepomp (bj 2020) zorgt voor een duurzame verwarming en een compacte gasketel voor backup en warmwatervoorziening. Vloer- en wandverwarming (dus zonder radiatoren) zorgen voor een aangename warmte. Energie- en waterverbruik is in het hoofdgebouw inbegrepen (m.u.v. de airconditioning kamers E, F, G en H). Voor de tuinpaviljoens wordt het stroomgebruik door verhuurder middels tussenmeters doorbelast. Uw medewerkers en bezoekers kunnen parkeren op eigen terrein en er is een laadpaal voor elektrische voertuigen. 

Kunnen we komen kijken of heeft u foto’s?
Uiteraard kunnen wij u diverse foto’s mailen of hier op de website plaatsen. Maar u kunt veel beter even komen kijken! Bij serieuze belangstelling bent u van harte welkom voor een rondleiding zodat u een goede indruk krijgt! 

Wij willen wel de lusten maar niet de lasten, kan dat?
Uiteraard is dat mogelijk. Verhuurder zorgt niet alleen voor wifi, internet en dergelijke maar kan in overleg ook zorgen voor schoonmaak, glasbewassing, tuinonderhoud, afvoer van oud papier en restafval enzovoort.  

Plattegrond 1
Plattegrond 2
Plattegrond 3
schuifmaat16-denhaag-tehuur