Kantoorvilla met tuin

Deze bedrijfswoning is recent omgebouwd naar kantoorgebouw. Het pand is lekker opgefrist en voorzien van kabelgoten, wifi, apart heren- en damestoilet enz.
De begane grond meet ongeveer 120 m2 en is inmiddels geheel verhuurd. Unit A (te combineren met B): 55+25m2. Unit C 21m2. De 1e verdieping meet ca 100 m2. Unit E 17 m2, unit F 30 m2, unit G 28 m2 en unit H 17 m2. De kamers boven zijn voorzien van airconditioning waar een kleine bijdrage voor betaald moet worden. De kamers F en G kunnen gezamenlijk gebruik maken van het balkon (op het zuidwesten!).

Er is een goed toegankelijke, droge kelder van 11 m2 (unit D, reeds verhuurd). In de tuin staan twee moderne tuinpaviljoenen van ca 24m2 met een eigen WC en terras welke gebruikt kan worden als atelier, vergaderruimte maar ook als extra werk- en kantoorruimte. In de tuin gevarieerde, bloeiende beplanting en bomen die zorgen voor schaduw, beschutting en natuur. De tuinpaviljoens zijn voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Het terras van het hoofdgebouw leent zich uitstekend voor de vrijdagmiddagborrel!

Een (elektrische) warmtepomp (bj 2020) zorgt voor een duurzame verwarming en een compacte gasketel voor backup en warmwatervoorziening. Vloer- en wandverwarming (dus zonder radiatoren) zorgen voor een aangename warmte. Energie- en waterverbruik is in het hoofdgebouw inbegrepen (m.u.v. de airconditioning kamers E, F, G en H). Voor de tuinpaviljoens wordt het stroomgebruik door verhuurder middels tussenmeters doorbelast. Uw medewerkers en bezoekers kunnen parkeren op eigen terrein en er is een laadpaal voor elektrische voertuigen.

Verhuurder voor wifi, internet, schoonmaak van de algemene ruimtes, glasbewassing aan de buitenzijde, tuinonderhoud en het afvoeren van oud papier en restafval.

Interesse?
Uiteraard kunnen wij u diverse foto’s mailen of hier op de website plaatsen. Maar u kunt veel beter even komen kijken! Bij serieuze belangstelling bent u van harte welkom voor een rondleiding zodat u een goede indruk krijgt! 

Schuifmaat 16
2495AM  Den Haag

Plattegrond 1
Plattegrond 2
Plattegrond 3

schuifmaat16-denhaag-tehuur